Deze week ben ik weer geinterviewd over de Hot Issues uit mijn boek. Vanochtend kwam Rianne van Eijsden langs. Zij schrijft voor het jongerenmagazine Cruciaal van de HGJB.

Het thema van het gesprek was hoe onze maatschappij met seks omgaat en hoe wij daar als christenen het beste mee om kunnen gaan. Rianne had Hot Issues gelezen en stelde een aantal pittige vragen! Zelf houd ik ervan om het om te draaien: uit welke waarden leven wij als christenen? En wat kunnen wij de maatschappij meegeven als het om seksualiteit gaat? Wat hebben wij te bieden in plaats van altijd maar ‘tegen’ te zijn?

Binnenkort staat het interview in Cruciaal. Ik zal op mijn website vermelden wanneer.

Rianne was nog maar net weg of BNN belde. Het radioprogramma Lust, dat komende zaterdagnacht op Radio 1 wordt uitgezonden, gaat over alles wat met relaties en seksualiteit te maken heeft.

Ik ben geïnterviewd over de openheid waarvoor ik in mijn boek heb gekozen en hoe dit binnen christelijk Nederland ontvangen is. De vraag was ook wat ik na het schrijven Hot Issues aan die openheid wil doen. Daar ben ik momenteel mee bezig: het voorbereiden van spreekbeurten/ lezingen en echt met christelijke jongeren in gesprek gaan. Openheid in de praktijk!